âś•
Yesterday I was yellow

Hi! Its me .. again

Hello there! 🙂
Så er jeg tilbage igen efter 4 fantastiske dage i sommerhus med alle mine ret så nice daisy-kollegaer. Der har været fuld skrald på fest, sol og hygge og jeg fik taget en flot revanche på mine knap 7 alkoholfrie måneder! Tror aldrig før i mit liv jeg har spist så mange toast og drukket så mange shots!
 Spa, pool, sauna og hele molevitten – Vi har  virkelig haft det sjovt og godt! 


Der er nu blevet pakket ud, vasket tøj og gjort rent – om lidt skal en ny taske pakkes igen, for i morgen kl. 06 kører vi (M & Jeg+2) til Bread & Butter modemesse i Berlin. 
Glæder mig helt vildt! 🙂 
So long guys!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Yesterday I was yellow