Grøn Koncert 2012

Batter-Batter-Batmaaaan

Hej med jer!

Jeg har lige været en tur i bio med min kæreste og en god ven og se Batman – The Dark Knight Rises. Jeg vil lige smide en kort anbefaling til de jer der endnu ikke har set den. Trods superhelte, sindsyge våben og vilde action scener normalt ikke er min favorit genre når jeg går i bio, blev jeg ret fanget af den alligevel. -Så altså en top nice drengerøvsfilm der også er egnet for piger (også selvom man ikke har set nogen af de tidligere film)! 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Grøn Koncert 2012