Shades of grey

My sunday

Good evening!
Jeg var hjemme fra en surveræn diskovagt kl. 08 i morges og allerede kl. 11 stod den på søndagsbrunch med pigerne, så vi nåede lige at få et par timer på øjet inden det var tid til at få lidt lækkert indenbords.. Resten af dagen er bare tilbragt under dynen i godt selskab 🙂 
Lektierne til i morgen er lavet, så jeg har tænkt mig at fortsætte resten af aftenen i samme stil med dyner, film og chokolade 🙂

Jeg savner min mandse, der heldigvis snart kommer hjem igen <3
Ønsker alle en god søndag aften.

De dejlige piger kigger frem fra dynen <3
xoxo

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Shades of grey