Galla part 2

Lately on Instagram

På det seneste har jeg:
 Beundret synet af mit nøglebundt, der nu også indeholder nøglen til vores nye fine dyt ;o) Tumlet rundt med Coco-vapsen. Spottet et godt citat. Tømmermændsramt har jeg trænet med min veninde Maja. Grædt snot over filmen “The Impossible” med Trine & Benedikte. Taget et billed af min morgenmad.  Drukket daiquiries med pigerne og ønsket Nanna en god rejse. Spist mig alt for mæt i min livret sushi. Drukket varm kakao, mens kæresten blev klippet. 
@emiliejacqueline

2 kommentarer

  • selvfølgelig må du det 🙂 jeg bruger en juicemaskine fra OBH nordica.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonymous

    Må man være så fræk og spørge om, i hvilken “maskine” du laver dine skønne grøntsags/frugt juice’er?

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Galla part 2