Chanel for your iPhone

Outfit

I dag har vi været til konfirmation hele dagen og hygget og fået masser af god mad 🙂
 Lørdag står den på endnu en konfirmation, denne gang dog i København hos min fætter. Mit outfit blev ret afslappet med et par jeans, da jeg ikke lige synes at vejret tillod bare ben og sommerkjole, selvom det kunne have været lækkert!

Jeg har i øvrigt fået læst spørgsmålene igennem fra spørgerunden og har besluttet at jeg samler alle svarene i et indlæg som kommer ud på søndag. Så hvis der er flere spørgsmål I ønsker svar på, kan I nå det endnu :o)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Chanel for your iPhone