Mini-Hindbærsnitter

Nike Wanties

Måske kommer det til at lyde som endnu en langt ude undskyldning for at shoppe, men udover at jeg elsker at købe nyt træningstøj, stiger min motivation for at komme afsted i fitnesscenteret altså også, hvis jeg lige har lidt nye lækkerier at tage på, kender I ikke det? Så længe det er shopping til et godt formål, må man vel godt. Jeg er ret pjattet med de grå nuancer sammen med den sarte koralfarve som alle disse dele er et fantastisk godt mix af. Samtlige ting måtte gerne rykke ind i min trænings-garderobe med det samme 🙂
Du kan finde alle delene og mange flere lækre ting lige her.
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mini-Hindbærsnitter