Fluffy is Back

Studio-Sunday

Godaften søde læsere 🙂
Jeg er lige kommet hjem fra et photoshoot som foregik i Silkeborg. Min krop er helt kvæstet og jeg har nu smidt mig velfortjent på sofaen.. Endelig kan jeg pleje mine tømmermænd fra i går! 
Mine københavner-piger var hjemme i Randers her i weekenden, så vi hyggede hjemme med lidt vin og snacks, hvilket pludselig ændrede sig til at spontan bytur (der fik en anelse mere gas end den måske burde have fået for mit vedkommende) Må ærligt indrømme at jeg havde det lidt stramt da jeg skulle ud af døren i formiddags. Men hva faen’ den tequila drikker jo ikke sig selv – og nogen skal jo gøre det 😉

Go’ søndag derude og en lille hilsen til de af jer der også er ramt dagen derpå.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fluffy is Back