Black & Gold

Coco 6 år

I dag er det Coco-musens 6 års fødselsdag 🙂
Så vi har holdt hunde-fødselsdag her til aften ude hos min mor. Hun inviterede os til spisning og havde bagt den skønneste pæretærte til dessert. Mums!

Jeg købte en gave med hjem til ham fra Miami. Jeg fandt den sødeste lille blå hoodie med lynlås i American Apparel, som jeg bare ikke kunen stå få – så den fik han i dag. Den passede ham heldigvis perfekt, så nu kan han holde sig varm her i vinterkulden. 

Hip hurra for min lille skat <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Black & Gold