Sunny Sunday

Exploring Ibiza

Forleden dag lejede vi (min fætter Thomas, hans kæreste Katrina, Mark og jeg) et par scootere for at komme ud og se lidt mere af øen end hvad vi i forvejen kender til. Vi blev udstyret med et par fancy hjelme og så gik det ellers derudaf. Det er utroligt som der åbenbart altid ligger en fartdjævel og et stort legebarn gemt i maven på de mandfolk der 🙂 Men vi slap da trods alt igennem den vanvittige spanske trafik i midtbyen med livet i behold – gudskelov 🙂

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sunny Sunday