SAND event

Outfit: My favorite skirt

En ting der ofte er blevet vist her på bloggen og som med garanti og vil blive vist meget i fremtiden er denne nederdel i kunstlæder som, trods den ikke har kostet alverden, er en sag jeg hopper i igen og igen. Den kan nemlig styles på alverdens forskellige måder, både til en aften ude sammen med en fin top som her, eller med en løs t-shirt/top som her. Hen over sensommeren benytter jeg stadig enhver mulig situation til at gå med bare ben, når vejret en sjælendt gang stadig tillader det. Men til efteråret vil jeg igen også elske at bruge denne nederdel med en varm strik trøje, et par grove strømebukser og nogle chunky støvler som her. Forleden dag satte jeg den sammen med en ternet skjorte, en hat og mine nye pointy ankelstøvler fra moss copenhagen. Et simpelt og afslappet look som er ret behageligt og fungere fint som et hverdagssæt 🙂 
Hvordan ville I helst style en nederdel med vidde som denne? Jeg elsker at læse og svare på jeres kommentarer <3

Kærlig hilsen E

4 kommentarer

 • Ida

  Jeg har en lignende nederdel, og jeg elsker at have den på med denne trøje: http://www.mosscopenhagen.com/product/mai-992/light-grey-melange.html
  Det ser super fedt ud, at begge tingene er lidt oversized og med den bare ryg er det stadig feminint og har en lille detalje 🙂 De lavede faktisk en mannequin i vinduet med det outfit efter de havde set mig i det i Moss-butikken i Aarhus 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Ida 🙂
   Sikke en fin trøje, jeg er også sikker på at du har set brand godt ud i det outfit – så kan godt forstå at butikken lige stjal din idé 😉

   Ha’ en skøn søndag!

   Knus fra Emilie

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den sidder virkelig også godt på dig smukke! Det er godt stylet – på alle billederne! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SAND event