Boligdrømme

Gestuz Alma Dress

Jeg har fået fingrene i en af Gestuz’ mange feminine styles med et strejf af Rock’n Roll, som jeg gerne vil vise jer her på bloggen. Denne sorte kjole balancerer det afslappede og det sexede med sine lange ærmer og høje halskrave kombineret med de fine detaljer ved slidsen med draperingen samt rygåbningen og de gennemsigtige striber ned langs ærmerne. 

Det er med garanti at jeg vil trække i denne her smukke sag til en af de mange fester og julefrokoster der allerede er blevet sat ind i min kalender inden for de næste måneder. Det glæder jeg mig til 🙂
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Boligdrømme