Ugen der gik i alt sin korthed

New Perfect Crossover

I skal simpelthen lige se min nye, grå crossover taske i kraftigt filt med den flotteste grove sølv kæde!
Den er fra Erbs Denmark og kan bl.a. købes i Message, hvor jeg fik fingrene i den, da de havde -40% her i løbet af ugen. Normalprisen er kun 299 kr., så den er alligevel til at betale sig fra, selvom man måske ikke fik den til discount-pris som mig 🙂

Tasken blev indviet i går aftes til julefrokosten, hvilket dog blev en kort fornøjelse for mit vedkommende. Jeg skulle nemlig tidligt op og passe min tjans i Fitness Studiet i morges, men det var nu alligevel dejligt at komme op og få udrettet noget, få trænet og ikke mindst stå op uden tømmermænd i dag 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ugen der gik i alt sin korthed