Adventsgave fra Redbird.dk

Ønsker du dig også altid sko?

Noget af det jeg altid ønsker mig til jul er sorte sko og støvler i den ene eller anden afskygning. I år er det de helt klassiske sorte Chelsea Boots, der står øverst på listen. Jeg tror dog at chancen for at jeg selv kommer til at købe et par i Miami er temmelig stor, for jeg kan næsten ikke vente mere 🙂 Har allerede gjort klar til dem på min skohylde.
Fælles for de andre sko jeg pt. har i kikkerten er spidse snuder, som jeg er blevet en anelse mere vild med end jeg var sidste sæson – det er fandme pænt det er! 🙂

1. her / 2. her / 3. her / 4. her / 5. her

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Adventsgave fra Redbird.dk