I wouldn't bother wearing ..

Gestuz Sneak Peak

Et lille sneakpeak på en lille lyserød julegaver fra mig til mig. I får den ordentlig at se når den kommer på her en af juledagene 🙂 

Lille Juleaftens dag startede hos Style Lash som sørgede for en flot opfyldning af mine vipper, så de er klare til alle de kommende festdage. Eftermiddagen tilbringes i Fitness Studiet, hvor jeg har fornøjelsen af at undervise en masse skønne medlemmer og derefter er vi inviteret til spisning hos min mor og resten af familien. Juleaften i morgen skal tilbringes hos min far sammen med mine søskende og Mark. Jeg glæder mig så vanvittigt meget til at få masser af god mad og bare hygge os! 😀

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I wouldn't bother wearing ..