Winter Whites

Hair Treatment

I går nåede jeg lige en tur forbi min favorit frisør, Coiffure Diamond inden jeg skulle på arbejde 🙂
 Özge hjalp mig af med mine slidte spidser og lagde lidt lysning i bunden, for lige at friske farven lidt op. Det er så skønt at få det gjort ind i mellem, så håret føles lækkert blødt, trods vejret som river og rusker, så snart man træder ud af døren. Hår, hud, hænder og negle kræver og fortjener altså lidt ekstra pleje og kærlighed her i vinterperioden – det må vi ikke glemme! 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Winter Whites