Oxiderede ringe

Dagens Outfit

Hej piger, hermed dagens outfit iført min skønne nye pels vest. Søndag blev brugt på shopping, frokosthygge og træning med min søster. I aften skal Mark og jeg ud at spise og en tur i biffen får at give filmen ‘American Sniper‘ en chance til – Jeg har lovet mig selv at gøre mig umage for at gå ind i den rigtige biografsal denne gang 😀
God søndag aften til dig, der læser med. 
Pelsvest: Nü by Staff / Jakke: H&M / Taske: Nelly.com / Halstørklæde: RO
Bukser: Nü by Staff / Støvler: Nelly.com / Ringe: RO

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Oxiderede ringe