Dagens Outfit

Green Checks

Grønne tern iform af en casual skjorte og mine højtelskede bukser, som nærmest har siddet klistret på mine ben siden jeg fik dem.
Jeg har lige sendt kæresten afsted på et par dages drengetur til London og ellers har jeg bare nogle små gøremål, som skal klares inden jeg skal møde på arbejde i eftermiddag. Jeg skal vist også lige bruge noget tid på at finde på en menu, til når jeg får mine veninder på besøg til fødselsdagshygge i weekenden.
I må have en dejlig dag 🙂
Skjorte: Global Funk / Bukser: Nü by Staff / Taske: Nelly.com / Ringe: Ro

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens Outfit