Velkommen til min nye platform

Konkurrence: Vind en Lash-Lift Behandling hos Style Lash

Hej piger, jeg håber at I nyder jeres søndag (:
Findes der nogen bedre måde at starte den nye blog ud på, end med en lille konkurrence? Det synes jeg heller ikke.

I denne uge var min søster og jeg en tur forbi Style Lash i Randers, hvor min søster skulle have lavet et såkaldt ‘Lash Lift‘. I forhold til de velkendte Eyelash extensions, som jeg selv plejer at få sat på hos Style Lash, er Lash-Lift en behandling som man kan vælge, hvis man foretrækker en mere naturlig måde at få vipperne til at syne længere og fyldigere på.

Ved en Lash-Lift behandling får de naturlige vipper et smukt løft som holder i op til 6-8 uger, således at det absolut ikke længere er nødvendigt at bruge en vippe-bukker.

collage

Behandlingen foregår ved hjælp af silikonepads, der i første omgang lægges på de øverste øjenlåg. Derefter løftes vipperne forsigtigt op og fæstet vha. en vandbaseret gel. Derefter påføres en Lash Lift Permgel, som skal have lov at sidde i 10 min., hvorefter den neutraliseres, vipperne frigøres fra silikonen og renses for gel.
Metoden er super skånsom og skulle eftersigende samtidig være mere behagelig end ved permanent behandlinger af vipperne. Efter behandlingen fik Frida farvet sine vipper, så de fremstår endnu tydeligere, som I også kan se på efter-billedet.

IMG_0247

.. Og nu til det sjove:
Jeg har fået lov til at forkæle en af mine søde læsere med en behandling magen til, til en samlet værdi á 495 kr.

For at deltage i konkurrencen, skal du “synes godt om” Stylelash på facebook, når dette er gjort skal du blot skrive en kommentar her til indlægget med dit navn og evt. en begrundelse for, hvorfor det netop er DIG der skal vinde behandlingen (:

Vinderen udtrækkes og offentliggøres her på bloggen søndag den 15. marts.

Held og lykke til alle.

xoxo Emilie

Konkurrencen er sponsoreret af Style Lash,
Udbyhøjvej 79,  Randers

 

24 kommentarer

 • Charlotte Gaarden

  Min ældre sag af en lyserød øjenvippe-bukker fra Matas og jeg har levet et langt og til tider kompliceret liv sammen, men vi er dog begge to afklaret med en fremtid hver for sig, nu hvor Style Lash er kommet til undsætning! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Jeg har længe overvejet en behandling hos StyleLash, så jeg kan slippe for at bruge en vippebukker og dermed undgå at slide mine øjenvipper mere op end nødvendigt 😉
  Derfor vil det være super lækkert at vinde denne skønne konkurrence. Krydser fingre!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna Nørgaard

  Det vil være fantastisk ikke og være nødsaget til mascara hver dag, for bare at se nogenlunde levende ud 😉 Krydser fingre.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Sej konkurrence! Den vil jeg da gerne vinde

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katrine

   * Sej konkurrence 🙂 Den vil jeg da gerne vinde!
   Min kæreste elsker, når jeg gør noget ekstra ud af mig selv, men må desværre indrømme, at jeg i hverdagen ikke har det største overskud og et “vippeløft” fra StyleLash ville derfor falde på et tørt sted 🙂 🙂

   – Krydser fingre!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nip

  Ikke anden begrundelse, end at det ville være meget dejligt at slippe for vippebukkeren 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Det ville jeg gerne vinde:-) Jeg venter en lille pige, der gerne skulle melde sin ankomst indenfor den næste halvanden måned, og makeup bliver der nok ikke så meget tid til at tænke på i starten, så sådan et lash-lift vil være guld værd. Derudover er det jo altid dejligt med forkælelse:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Har længe overvejet en behandling hos StyleLash, så det ville da være super lækkert at vinde den! Krydser fingre

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Majken

  Jeg vil rigtig gerne vinde

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva

  jeg har liked

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Juncher Andersen

  Sejt! Det vil jeg da helt sikkert gerne vinde 😛

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Der er i forvejen liket på Facebook hehe. Alle de positive ord du har skrevet om Style Lash gav mig lyst til lige at se lidt billeder hehe. Og det kunne bare være rigtig fedt at vinde en Lash-lift behandling. Jeg har nemlig nogle meget drilske øjenvipper som ikke helt vil det samme som mig. Derfor kunne det være meget rart at vinde sådan en behandling for at få dem “sat på plads” 😀 Og ikke mindst fordi det simpelthen er så naturlig pænt og lige løfter øjnene 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle Meineche

  Jeg kunne rigtig godt tænke mig at prøve at få pæne øjenvipper, da jeg har haft problemer med mine egne! Derfor krydser jeg finger for jeg måske kan få muligheden for at få smukke øjne! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde

  er liket!
  Efter et halvt år som backbacker, kunne man godt bruge noget forkælelse, og komme til at se normal ud igen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • celina sørensen

  jeg har liket stylelash på facebook og set billederne, sikke nogle smukke resultater 🙂 jeg har aldrig brugt vippebukker, eller falske øjenvipper men kunne utrolig godt tænke mig at vinde denne konkurrence, da det ser meget naturligt og ville gøre, at jeg er fri for at bruge mascara. Det kunne være ekstra skønt at vinde denne behandling, da jeg står og skal på ferie med min kæreste 🙂

  Mvh Celina

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nethe hovesen

  Så er der liket ☺
  Jeg kunne godt tænke mig at vinde et Lash lift fordi mine vipper er ustyrlig efter, at et andet sted har smadret dem.. Nu er de vokset ud igen, og denne gang vil jeg gerne have gjort det er ordentligt sted( nemlig stylelash) hvor hun er mere skånsom og laver et flottere buk ☺

  Hilsen Nethe

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanette Haagen
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Elkær

  Kunne være så skønt at vinde da jeg har galla snart og derfor kunne længere vipper være med til at gøre looket endnu finere

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette

  Fordi det altid er lækkert at blive forkælet 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Jeg har liket

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Så har jeg liket på facebook!
  Og jeg vil helt vildt gerne vinde denne konkurrence, da jeg næsten hver morgen har problemer med mine øjenvipper, når jeg ligger mascara. Det kunne være dejligt at slippe for det besvær og slippe for morgenstress. Men ikke mindst også fordi det ser så pænt og naturligt ud 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amilia Sampedro-Nielsen

  ville være en fornøjelse at vinde – mine øjenvipper er ikke specielt lange så er sikker på at dette er lige noget for mig! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  Jeg har liket 🙂
  – Jeg skal selvfølgelig vinde fordi, jeg er VIRKELIG dårlig til at bruge vippebukker. Mit øjenlåg kommer altid i klemme – hvilket resulterer i mere eller mindre kroniske blå mærker på disse. Så det ville gøre mig så glad, at slippe for ømme og blå øjenlåg 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Velkommen til min nye platform