Denim on denim

Innovative Event Management

.. Er navnet på det kursus som jeg i dag (ret spontant) er startet op på. Kurset foregår i Aarhus og selve forløbet er opdelt i seks moduler som jeg skal igennem de næste mange lørdage. Vores kick-off i dag gik rigtig godt og jeg er spændt på om jeg får indfriet alle mine forventninger til kurset når dette er overstået igen til juni.

Jeg har valgt at deltage i kurset fordi jeg synes event-branchen er spændende og fordi jeg godt kunne tænke mig at lære noget mere om metoder ift. planlægning af events samt få nogle gode redskaber og værktøjer at arbejde med i den sammenhæng.

Tilbage da jeg startede som handelselev i en tøjvirksomhed, var min plan B faktisk at starte som eventkoordinator-elev, men det blev aldrig aktuelt på daværende tidspunkt. Så nu er det endelig på tide at jeg kan få lov at snuse lidt til branchen 🙂 Jeg er ret spændt på hvad det fører med sig af spændende processer, nye bekendtskaber og forhåbentlig en masse nye, lærerige metoder.
iem
IEM_LOGO_lille

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Denim on denim