Min Hårpleje Rutine

Mine fund fra Finders Keepers

Hej søde læsere,
I går tilbragte jeg min søndagformiddag til Finders Keepers ved Godsbanen i Aarhus. Der var utrolig mange spændende stande og det var svært ikke at gå amok. Særligt når vi snart skal flytte, var lysten til at købe stort ind, lidt svær at styre. Men jeg begrænsede mig til to, hvis jeg selv skal sige det, temmelig fine ting. De to ting vil jeg gerne vise jer i dette indlæg.

Den ene ting jeg fik med hjem, var denne her flotte poster af en fin, langbenet gås. Den er allerede kommet i glas og ramme, men jeg har endnu ikke helt besluttet hvor den skal hænge. Jeg kunne godt forestille mig at lave en galleri-væg på et tidspunkt med flere forskellige posters i forskellige størrelser.
IMG_0357IMG_0364 2
Den anden ting jeg fik med hjem, var en hvid bakke fra Nür Design, som jeg tænker at jeg primært kommer til at bruge i køkkenet til opbevaring af diverse olier og krydderier. Men om ikke andet synes jeg også at størrelsen passer fint til eksempelvis badeværelsesprodukter, smykker eller pynteting. Så måske kommer jeg til at rokere lidt rundt, eller også må jeg bare skaffe mig et eksemplar mere (:
IMG_0358 IMG_0362

   

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Min Hårpleje Rutine