Easter Feelings

eBay tips

I påsken har jeg gået lidt på opdagelse på ebay, som jo rummer stort set alt mellem himmel og jord, men også rigtig mange goodies til næsten ingen penge, hvis bare man leder godt efter (:
Jeg har ikke handlet via e-bay mere end 4-5 gange førhen, men jeg har udelukkende haft gode oplevelser, så nu deler jeg lige min fund med jer.
I kollagen her nedenfor har jeg blandet nogle af mine nuværende favoritter. Nogle af tingene har jeg allerede klikket hjem, og dem viser jeg selvfølgelig herinde, så snart de dukker op. Er der noget af det du ikke kan leve uden? (:
e1. De fine shorts kan findes i mange forskellige farver til ca. 35 kr. lige her / 2. Det hvide playsuite kan købes til ca. 85 kr. her / 3. Svampe til rensning af ansigtet til omkring 6 kr. kan findes her / 4. Sort lace bra til ca. 62 kr. find den her / 5. Halskæde med initial-vedhæng til 6 kr. købes her / 6. Fur keychain til 20 kr. (findes i mange farver) lige her 7. Solbriller til ca. 12 kr. findes her / 8. Makeup pensler (20 stk.) til 38 kr. fås her / 9. Bikini i Neopren til ca. 60 kr. lige her

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Easter Feelings