Tip til dig der elsker konkurrencer

Gaven til manden der har alt

Årets første konfirmations-indbydelse kom i dag ind af brevsprækken. Det er min fætter der er afsenderen, og i den forbindelse kom jeg til at tænke på, hvad man egentlig giver en konfirmand anno 2015? Egentlig er det jo ikke kun svært at finde på gaver til drenge i konfirmationsalderen, men faktisk også sådan helt generelt. I hvert fald når det kommer til de mænd jeg kender.

Da min kæreste Mark fornylig havde fødselsdag, forærede jeg ham bl.a. et rigtig pænt, klassisk og tidsløst ur, som han heldigvis blev rigtig glad for.
Nedenfor har jeg derfor lavet en lille collage med pæne herreure, i tilfælde af at nogen af jer, også står og mangler inspiration til et pænt herreur at give i gave (:

Alle ure i min kollage kan findes til gode priser hos watchmen.dk, som har gratis fragt, 28 dages returret og 1 års reklamationsret. Desuden er der direkte links til de enkelte ure i bunden.watches for men

1: her / 2: her / 3: her / 4: her / 5: her

Sponsoreret indlæg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tip til dig der elsker konkurrencer