Vinder af taske fra Erbs

Ruskindskærlighed

Hej bloggen,
I får lige en lille opdatering på, hvad der er foregået de sidste par dage her hos mig.
I går fik jeg tilsendt optagelsesprøven på det studie jeg har søgt ind på efter sommerferien. Opgaven blev løst og besvaret, så godt som jeg nu kunne, trods en temmelig presset dag med arbejde og masser af andre gøremål – og så må jeg jo bare vente og håbe på det bedste, til når den tid kommer (: I dag fik jeg lige den glade nyhed om, at jeg har bestået min skriftlige eksamen i Anatomi og Fysiologi som jeg var oppe til i torsdags. Så det er en stor lettelse (:

Både i morgen og fredag har jeg et par spændende foto-opgaver i løbet af dagen, som jeg måske også tjekker ind og fortæller lidt om, enten her eller via min instagram (@emiliejacqueline)

På billederne nedenfor vil jeg bare lige vise jer det lækre ruskindssæt jeg købte hos Message for noget tid siden. Jeg synes det er så fint, og jeg vil samtidig anbefale jer at tage et smut forbi butikken i Rds. Storcenter og se deres mange nye forårsvarer fra blandt andet mbyM, Project Unknown, Ro og Global Funk. Der er så meget flot for tiden 🙂collage

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vinder af taske fra Erbs