Tilbage på blogger-sporet

Urtekram hudplejeserie

I takt med at vi kommer tættere og tættere på sommeren, vil jeg rigtig gerne forsøge at skabe en bedre balance i min hud. For sommer og varmere temperature betyder for mit vedkommende også mindre makeup. Men jeg vil våge at påstå, at der er andre en mig, der synes at det kan være en smule angstprovokerende at gå fuldstændig makeup-fri, hvis huden driller. Har jeg ret? (:
IMG_0567Den seneste uges tid har jeg fået lov at teste en ny hudpleje-serie lanceret af Urtekram.
De fleste af Jer kender garanteret Urtekram for deres øvrige, økologiske produktsortiment, som ligger i mange danske og internationale køkkenskuffer. Mit eget køkkenskab indeholder ligeledes en del af deres lækre produktudvalg, og det var derfor med stor begejstring at jeg pænt takkede ja til at prøve deres plejeprodukter.

De tre produkter som jeg har valgt at teste er fra serien Nordic Birch og er alle fremstillet ved brug af økologiske råvarer. Jeg går højt op i at det skal være enkelt og simpelt at passe og pleje min hud, derfor har jeg valgt at gøre det med disse tre simple hverdags steps:

Cleansing lotion, 70 kr. her
Skin Tonic, 70 kr. her
Day Cream, 70 kr. her
IMG_0570IMG_0571Inden sengetid har jeg brugt Cleasing Lotion til at afrense min hud og derefter har jeg med en vatrondel påført Skin Tonic. Om morgen har jeg bare vasket mit ansigt og efterfølgende brugt ansigtscremen. Der findes næsten ikke noget mere irriterende end creme i bøtter eller krukker, så pumpe-funktionen på dagcremen er også et stort plus hos mig. Derudover har jeg oplevet en rar fornemmelse af et gennemfugtet og opstrammet ansigt efter brug af produkterne. Det er ligeledes rart at tænke på, at jeg ikke påføre huden andre unødige kemikalier, da huden i forvejen er temmelig udsat for den slags. Cremen fedter ikke og trækker hurtigt ind i huden. Som en ekstra bonus er den også drøj i brug og findes til en overkommelig pris.

I kan se flere økologiske plejeprodukter fra Urtekram lige her.

_____

Sponsoreret indlæg

2 kommentarer

 • Kristina

  Hej Emilie,

  Først, tak for altid gennemarbejde og lækre indlæg – det er en fornøjelse at følge med.

  Jeg kunne rigtig godt tænke mig at vide, om det er nogle produkter du fortsat vil bruge?

  Mvh,
  Kristina

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Kristina,
   Tak for dine pæne ord, jeg er virkelig glad for at du vil følge med <3

   Jeg tænker helt sikkert at jeg vil fortsætte med at bruge produkterne fra Urtekram.
   Min hud fortjener økologisk pleje og det føles virkelig rart at være fri for parabener og andre usunde kemikalier 🙂

   /Emilie

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tilbage på blogger-sporet