Besties Birthday

Klar til at hoppe i sandalerne?

Jeg mindes at jeg tidligere herinde, har udtrykt min rædsel overfor fødder. Ikke kun andre menneskers fødder, men i høj grad også overfor mine egne. Det stemmer bare ikke særlig godt overens med at jeg elsker at gå i åbne sko og sandaler eller aller helst bare tær, hvis jeg er hjemme eller på ferie.

Selvom jeg flere gange har overvejet at få en fodbehandling op til sommerferien, har jeg bare aldrig rigtig brudt mig om tanken om at andre skulle røre ved mine fødder, og dermed er der bare aldrig rigtig sket noget.
Men det ser nu heldigvis ud til at der er håb forude for min trætte, nike-free-formede fødder (:
babyfoot collage ec I sidste uge fik jeg, af billigvoks.dk, tilbudt at teste den meget populære hjemmebehandling Baby Foot, som stammer fra Japan. Jeg var ikke længe om at takke ja til tilbuddet, og i går aftes havde jeg endelig tid til at afprøve behandlingen.

I pakken finder man to sokker i plastik som indeholder en kølig gel bestående af 17 forskellige naturlige frugtsyre og ekstrakter, som stimulerer cellefornyelsen i huden.
Efter et kort fodbad stikker man bare fødderne i sokkerne, læner sig tilbage og venter i en time, mens produkterne arbejder sig ind i fodsålerne. Når tiden er gået, tages sokkerne af og fødderne skylles rene under bruseren. Til sidst smøres fødderne ind i denne
fugtgivende fodcreme og så er det ellers bare godnat.

Baby Foot har en meget beroligende og helende virkning og er desuden fri for parfume og parabener, som er et stort plus i min skønhedsbog. Men om det virker som lovet, kan jeg ikke udtale mig om endnu.

I dag, dagen efter, mærker jeg ikke nogen foranderlig forandring, men produktet lover også at den første naturlige peelingsprocess først starter efter en lille uge og forventes at vare i et par dage. Så jeg er vildt spændt på hvordan det udvikler sig. Er der nogen af jer der kender produktet og har erfaringer med dette produkt frem for den klassiske fodfil, vil jeg gerne høre fra jer.

Jeg lover at holde Jer opdateret og fortsat at skåne jer for synet af mine fødder (:

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Besties Birthday