Livingroom Inspiration

Anmeldelse: Baby Foot Easy Pack

Der er nu gået omkring fjorten dage siden jeg havde fødderne en tur i et par gélfyldte sokker, som jeg skrev om her. Derfor er det blevet tid til at fortælle Jer om hvor vidt løftet om babybløde fødder er blevet overholdt.
Jeg vil ganske kort starte med at sige, jeg er imponeret – det VIRKER sgu!

babyfootMoisture Foot Creme kan købes til 99 kr. her – og Baby Foot Easy Pack til 159 kr. her.

Til trods for at jeg grundigt havde læst i brugsanvisningen at man først ville kunne se virkninger efter 3-4 dage, blev jeg alligevel en smule utålmodig og mistede lidt håbet for at der ville ske noget med mine små fusser.

Men om mandagen, på vores første stranddag (4 dage efter behandlingen) gik mine fødder pludselig helt amok. Den gamle hud faldt af i så store flager, at jeg næsten blev flov over at ligge med fødderne udover kanten på solsengen på den tætpakkede strand. Samtidig var jeg også ret begejstret over at der endelig skete noget, så jeg kunne næsten ikke lade være med at hjælpe processen lidt på vej ved at pille den døde hud af.
Det var lidt specielt pludselig at ‘skifte ham’ der midt på stranden. Næste gang prøver jeg lige at få lidt bedre styr på timingen, så jeg kan gøre det i alt hemmelighed derhjemme 😉

Det døde hud fortsatte med at skalle af i en uges tid, præcis ligesom efter en solforbrænding, bare helt smertefrit.

Hver aften inden jeg er gået i seng har jeg smurt mine fødder ind i den fugtgivende lotion, som har en dejlig afslappende og nedkølende effekt. Resultatet her to uger efter er virkelig imponerende, jeg tror ikke at jeg har haft blødere fødder siden jeg var helt spæd – det føles virkelig luksus!

Udfra Mark’s reaktion for hver gang jeg stak mine afskallede fødder op i hans hoved af ren begejstring, tror jeg at det er bedst ikke at vise jer et close-up af mine fødder.
Der er alligevel grænser for, hvad jeg vil udsætte jer for. Men prøv at forestil jer det 😀 haha

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Livingroom Inspiration