Black dress & Tennis shoes

From Miami to Ibiza

Endelig har jeg fået mine to nyeste posters hængt op i stuen. De har begge et grafisk udtryk som jeg rigtig godt kan lide og så er de begge med til at give et personligt præg på vores indretning, da jeg selv har ‘designet’ dem. Begge lokationer, Miami Beach og Ibiza rummer oplevelser og minder fra to steder i verden som både Mark og jeg har været og stadig er rigtig glade for at komme. Så det var oplagt for mig, at det netop skulle være de to posters der skulle hænge på vores vægge.

Første gang jeg besøgte Miami, var dagen efter Mark og jeg officielt blev kærester, hvor han temmelig spontant og midt i gymnasiets lettere hektiske SRP-skrivning inviterede mig med over til hans lejlighed i en uge. Siden da har vi flittigt besøgt Miami sammen hvert år og elsker begge det sted mere end noget andet.

Samme sommer blev jeg ligeledes præsenteret for Marks tredje hjem, hans lejlighed på Ibiza. Endnu engang fik jeg øjnene op for en destination, som fra første rejse rev benene væk under mig. Mark købte sin lejlighed på Ibiza tilbage i 2007, så for ham er det også et sted som han har et nært tilhørsforhold til. Han blev faktisk helt rørt, da jeg overraskede ham med plakaterne, så jeg ved at begge steder betyder rigtig meget for ham (:

Plakaterne har jeg selv designet og købt på Mapiful.com, som er en poster-shop, som giver dig mulighed for at lave et design med lige præcis de længde – og breddegrader, som har en speciel betydning for dig.
IMG_0905 IMG_0947 uio

2 kommentarer

  • Christine

    Hej Emilie!

    Det er nogle super fine billeder! Jeg er interesseret i at høre, hvor rammerne er fra? 🙂

    Vh Christine

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Black dress & Tennis shoes