Rosa Knitwear

That 70’s Vibe

Da jeg for 10 år siden smed mit sidste par denim jeans med brede bukseben ud, var jeg sikker på at jeg resten af mit liv ville sværge til skinny jeans. Men de moderne bootcut jeans, har nu sneget sig ind på mig igen. Modellen her er fra Global Funk og er aldeles behagelig at have på, med tilpas meget stretch og god komfort.
I dag har mine bare skuldre, platau-sandaler med frynser og cat-eye solbriller bragt mig endnu længere tilbage i tiden, til noget nær 70’erne (:
IMG_1196IMG_1187IMG_1179 IMG_1191

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rosa Knitwear