VI SKAL VÆRE FORÆLDRE!

Årets måske travleste uge

Emilie-C
Tag ikke fejl, jeg har ikke droppet mine jævnlige blogindlæg helt. Jeg er som altid bare lettere presset med alt mulig andet ved siden af.

Der er allerede gået en uge siden jeg kom hjem fra ferien. Jeg landede hjemme på matriklen i Randers akkurat 15 min. inden en surprise for min storebror på hans 25 års fødselsdag i mandags. Med uglet flyvehår og uden min bagage nåede jeg det lige præcis til at være med til at give ham kanel. (Den kaotiske historie om min hjemrejse er simpelthen så åndssvag, at den næsten fortjener et indlæg for sig selv en af de kommende dage)

Tirsdag morgen var det tilbage på studiet i Aalborg, hvor vi fik udleveret vores sidste eksamens projekt for 1. semester, som skulle færdiggøres indenfor halvanden uge.

Det betyder at den seneste uge har stået på eksamensarbejde med min studiemakker Sofie og samtidig har denne uge også budt på intet mindre end opstart med 10 nye personlig trænings-klienter. Så der har været temmelig meget run på.
Jeg havde et mål om at få pakket min kuffert ud inden for en uge, men da den altså først blev leveret på min adresse to dage efter min hjemkomst, har jeg vel stadig et par dage at løbe på 🙂
Til gengæld har jeg også nået at få set og hygget med fire af mine bedste veninder på skift og det er sgu lykken!

I dag har jeg været til min første jordemoder konsultation, hvor alt gik super fint og det var så dejligt at få lov at høre babyens hjertelyd igen (:
Jeg har selvfølgelig også en masse tanker og overvejelser omkring graviditeten som jeg gerne vil dele med jer her på bloggen og også en masse billeder fra Miami-turen. Så det kommer inden så længe. Heldigvis kan jeg se frem til en ferie fra studiet i uge 3 og 4, så der skulle også blive rig mulighed for at få fulgt lidt op her på bloggen. Jeg håber at I stadig følger med (:

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VI SKAL VÆRE FORÆLDRE!