Årets måske travleste uge

-18,2 kg. på 12 uger

Mød Thea og Simone – to viljestærke tøser!

Måske kender nogen af Jer Thea og Simone eller har set mig poste et par billeder af dem og deres træning på min instagram inden for de sidste 12 uger.
Vi har nemlig lige afsluttet et Personligt trænings forløb med fokus på vægttab og jeg er hammer stolt af dem og de resultater de har opnået begge to! Jeg har været så heldig at få lov til at dele deres billeder og historie med mine læsere her på bloggen. Så jeg håber at I har lyst til at kigge med 🙂
12493829_10208211053056486_1408146886197377206_o
På billedet ovenfor viser pigerne og jeg stolt den samlede cm. sum over hvad der er røget på de 12 uger. 112,7 cm. blev det til (målt over talje, hofte, bryst/ryg, overarm, lår og læg)
Det er henholdsvis -57 cm. for Simone og -55,7 cm. hos Thea, så de er fulgtes rigtig pænt ad.

Til trods for at deres vægt ikke altid har fulgtes ad gennem forløbet og de indimellem har oplevet at vægten “kun” sagde – 300 g. den ene uge, er det som regel blevet indhentet med mere end 2 kg. ved næste uges vejning. Her til slut endte de dog meget pudsigt med et vægttab på -18,2 kg. hver i sær.
Det har været dejligt at opleve to søstre som virkelig har formået at støtte og bakke hinanden op, hjælpe hinanden i en positiv retning og fundet motivation frem for to, hvis den ene eller anden har haft en hård dag. Det bliver jeg som træner virkelig glad for at se!
collageVi har trænet sammen fast 2 gange om ugen og ellers har pigerne selv fulgt deres træningsprogram på ugens øvrige dage. En stor portion af deres indsats har naturligvis også fundet sted i køkkenet, hvor de med udgangspunkt i en personlig tilpasset kostplan har fundet ud af hvad det vil sige at spise sundt og varieret uden at være på nogen striks slankekur.
collageHer ser I de glade piger efter deres midtvejsmåling efter 6 ugers træning.
Her havde Thea smidt 9,3 kg. og -17 cm. Simone var på dette tidspunkt 8,2 kg. lettere end vores udgangspunkt og hele -27 cm. mindre i omkreds.

IMG_9916Det har været tilladt (og meget tiltrængt) med et lille hvil efter vores intervaller, som i dette tilfælde foregik på romaskinerne. Så jeg tror efterhånden at begge piger kan skrive under på at hårdt arbejde betaler sig 😀

I løbet af dagen vil jeg poste et par indlæg med pigernes egne ord om deres forløb og et par af deres før/efter billeder, så I også kan læse om deres oplevelse af deres vægttabsrejse indtil nu. Jeg er så heldig at jeg har fået lov til at træne og følge begge piger yderligere 12 uger, hvor vi fortsat har planer om at der skal rykkes nogle kilo af. Så det glæder vi os til 🙂

2 kommentarer

 • Camilla Mejlvang

  Wow!! Kender både Thea og Simone,men ser dem desværre yderst sjældent. Det er fantastisk at se og læse om,den udvikling de lige nu gennemgår! Godt gået piger!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Camilla, tak for din kommentar 🙂
   Ja det er en kæmpe udvikling de gennemgår de to. Super seje piger! 🙂
   Jeg skulle hilse at sige at det også er super inspirerende at følge med på tæt hold på sidelinjen.

   Hilsen Emilie

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Årets måske travleste uge