Tanker om min graviditet, del 1.

3, 2, 1 (læse)ferie

Hej på bloggen,
Så blev der weekend og for mit vedkommende og samtidig tid til en lille ferie fra studiet. I dag var vi oppe at blive evalueret på vores tredje og sidste temaopgave på 1. semester som vi afleverede i tirsdags. Udover nogle skriftlige opgaver havde min studiemakker og jeg, valgt at fremstille et årskatalog for Royal Copenhagen som vores grafiske projekt. Nedenfor kan I se et udsnit af vores færdige resultat, som heldigvis blev godkendt af vores undervisere. Alle tre opgaver kræver godkendelse for at vi kan få lov at gå til den afsluttende eksamen for 1. semester om en uge. Så det var rart at den gik igennem 🙂
tema 1.3 katalogMit sofabord bugner lige nu af pjecer om amning, bøger om træning for gravide, hele pensum for 1. semester som skal genlæses og en massearbejdsrelateret fritidslæsning. Så der er nok at gå igang med til de næste to ugers fri.

Derudover har jeg også afsat hele næste weekend til hygge med mine veninder i København, så det glæder jeg mig også helt vildt til!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tanker om min graviditet, del 1.