19 weeks pregnant

Tiger of Sweden HQ

I fredags var jeg inviteret forbi Tiger of Sweden’s danske hovedkontor i Hellerup.
I det smukke showroom blev der først serveret en omgang lækker levering fra Sticks & Sushi og dernæst blev jeg præsenteret for AW 2016 kollektionen, altså dette års efterårs – og vinterkollektion. Jeg følte mig helt som et barn der var blevet lukket ind i en slikbutik, da jeg så alle de fine styles. Så mange lækre ting fra min favorit sæson samlet et sted. Wow siger jeg bare!
IMG_0402IMG_0403image2Blandt kollektionen var der både Tigers velkendte klassiske snit, men der var også nogle lidt mere vågede styles med mere edgy sygninger og flotte print. IMG_0243
Personligt faldt jeg meget hurtigt for denne her fantastiske bomber-jakke i en fin rosafarvet velour-agtig kvalitet. Blusen jeg har inden under med de brede ærmer, var også en af de ting jeg hurtigt så mig ret lun på.
IMG_0245
Min yndlings-efterårsfarve ‘burgungy’ eller bordeaux rød, er heldigvis en genganger i næste sæson, så denne her varme strik kunne jeg ikke undgå at måtte have fingrene i.
IMG_0398 IMG_0399 IMG_0400IMG_1757 IMG_1759 IMG_1760 IMG_1762
IMG_0401Hvis der er noget jeg elsker at gå i, så er det bløde og behagelige skjorter og gerne med et fint print, som på denne her flotte blå sag.
IMG_0235
Udover skjorter, tasker og fine sko, var det svært ikke at forelske dig en lille smule i deres flotte udvalg af jakker. I stedet for de klassiske sorte og grå trenchcoat modeller var jeg svært begejstret for både den mønstrede mohair-jakke og den store sorte teddy-bear lignende jakke. Kunne lige se mig selv pakket ind i den når jeg i næste sæson triller rundt med en barnevogn til vinter 🙂
collageIMG_0428
IMG_0430

Så med et lille løftet slør om, hvad I sammen med mig kan se frem til til efteråret, fik I her også lige lidt stemningsbilleder fra det fine showroom. Jeg håber at I kunne li’ det 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

19 weeks pregnant