Tiger of Sweden HQ

Klar til 2. semester

Jeg nåede knap nok at få tørret søvnen ud af øjnene, da jeg som en træt lille krøbling, i morges kravlede ind i den mørke stue for at logge på computeren for at se, hvilken karakter jeg var blevet tildelt efter min skriftlige eksamen sidste fredag.

Det var den mest flade fornemmelse jeg sad tilbage med, da de tre eksamens-timer var gået og det var tid til at få uploadet mine filer og få afleveret. Sjældent har jeg følt mig så lost som jeg gjorde, da jeg sad med de to sidste opgaver, vi skulle have færdige inden for den sidste time. Det var decideret noget hø! Heldigvis havde jeg en ok fornemmelse for de omkring 100 spørgsmål vi skulle have besvaret på de første to timer, men med min præstation i den sidste time, var jeg overbevist om at denne her resolut indkaldte til en reeksamen, hvilket jeg allerede nåede at forberede mig mentalt på, inden jeg overhovedet forlod eksamenslokalet.

Her til morgen kunne jeg dog ånde lettet op, da der stod et pænt 4-tal på mit karakterblad. Aldrig har et 4-tal vakt så stor glæde og jeg kan nu med ro i sindet holde en forlænget weekend og lade op til 2. semester på min nye studieretning, Design, som starter på mandag! Juhuuu 🙂
giphy

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tiger of Sweden HQ