Mit lufthavns-kaos fortalt med GiF's

Smuk og smidig hud

Som gravid, åbner der sig pludselig nye døre til et univers af bekymringer og overvejelser, som jeg før i tiden aldrig havde skænket en tanke. En af dem er naturligvis strækmærker. I takt med min kommende vægtøgning og at kroppen udvider sig, føler jeg det ekstra vigtigt at passe godt på min hud. Indtil videre har jeg ikke fået nogen, og jeg vil selvfølgelig gerne, hvis det kunne fortsætte sådan.
Mange siger at man bare skal se på sin mor. Hvis hun undgik strækmærker under hendes graviditeter, så gør du nok også. Men jeg ved ikke om folk glemmer at man også får tildelt nogle gener fra sin far og at vores kroppe stadig er unikke? 😀 Selvom min mor aldrig fik strækmærker efter tre graviditeter, vil jeg alligevel gerne forsøge at forebygge tigerstriberne.

Til det formål har jeg fået fingrene i Balance Me – Super Moisturising Body Oil, som er en intens og 100% naturlig plejende kropsolie, som reducerer forekomsten af strækmærker. Olien er desuden fri for parfume, sulfater, mineralolier, silikone, farvestoffer og parabener, som også er en væsentlig faktor for mig, særligt mens jeg er gravid.
3Indtil nu har jeg brugt olien både morgen og aften og den må siges at være ret lækker. Den fedter ikke unødigt og efterlader huden silkeblød og smidig. Så jeg er spændt på om det bliver min redning, når maven for alvor begynder at vokse.
1

Olien koster 305 kr. for 200 ml. og kan købes HER.

Produktet er modtaget som gave fra Billigvoks.dk

2 kommentarer

  • Lea

    Jeg brugte kokosolie fra urtekram, så dufter man lidt lækkert,man sveder nemlig lidt mere når man er gravid, og hvis man som mig ik vil bruge parfume for at skåne den lille er det jo fint med kokosolie , og jeg undgik tigerstriberne helt

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mit lufthavns-kaos fortalt med GiF's