February Mood

Spring in London

Til trods for at vi havde aftalt ikke at give hinanden andet end Miami-flybilletter i julegave, listede Mark (den bandit) alligevel en lille ekstra gave ind under træet til mig til jul. Det var et sødt kort om en forlænget weekendtur til London i foråret, med det for øje at shoppe babyting, eftersom vi på det tidspunkt jo kender babyens køn.
Vi har bestilt billetter til Marts, så der er lidt at se frem til inden så forfærdelig længe.
Jeg glæder mig til slentreture i parkerne, hvor de smukke kirsebærtræer forhåbentlig er ved at springe ud, og måske vi også kan få forårssolen at se, hvis vi er heldige.

Hvis I kender nogle ekstraordinære gode spisesteder, hyggelige caféer eller andet, I mener vi skal besøge denne gang, så sig endelig til. Jeg elsker at prøve noget nyt (:
london

2 kommentarer

 • Marlene

  Hej Emilie
  Først stort tillykke med den voksende mave 🙂
  I skal helt sikker gå ind på Bar Remo og spise frokost når i kommer til London, det er et lille familie ejet Italiensk Ristorante and Pizzeria, de laver sååååå super gode pizzaer og der er bare så hyggeligt der inde.
  Det ligger på en side gade til Oxford st.
  2 Princes St, London W1B 2LB.
  Det er helt sikkert et besøg værd, vi min mand og jeg har spist frokost der de sidste par gange vi har været i London og det skuffer ikke.
  Håber i får en skøn tur.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Marlene, tusind tak skal du have 🙂

   Mmmh hvor lyder det lækkert og lige noget for sådan et par pizza-lovers som os 😀 Så mange tak for tippet, det er hermed noteret!
   Hilsen Emilie 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

February Mood