Pregnancy Brain

24th Birthday Wishes

Jeg bliver formentlig aldrig for gammel til at lave en countdown til min fødselsdag, og i den forbindelse følger der selvfølgelig også en ønskeseddel med de ting jeg pt. går og drømmer allermest om.
I år ønsker jeg mig bl.a. et sæt lækkert, hotel-agtigt sengetøj som jeg har fundet hos ellos, et gulvtæppe til vores spisestue og et par knage til vores entré. Derudover er der jo ingen ønskeseddel uden et par Nike sko, og længe har jeg haft et godt øje til den lysegrå Air Zoom Pegasus, som helt sikkert ville finde sig godt til rette i min skosamling og som derfor står højt på ønskelisten. Til min feminine side er der også tilføjet en skøn duft fra Chloé og et fint armbånd på listen i år (:
birthdaywishes11. Satin-sengesæt fra Ellos i 4 dele til 499 kr. her / 2. Nike sko 900 kr. her / 3. Gulvtæppe 170 x 240 til 2.999 kr. her / 4. Chloé Signature Eau de Parfum til 660 kr. her / 5. Grå knager fra H. Skjalm P. til 59 kr. her /  6. Anni Lu armbånd i sterling sølv og rosa til 342 kr. her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pregnancy Brain