IT'S A GIRL

Tjek lige de biceps dér!

Jeg havde umiddelbart ikke troet at jeg var typen, der ville komme til at dele scanningsbilleder på sociale medier, fordi jeg egentlig mest af alt synes det måske er lige tidligt nok og egentlig også er forbeholdt den nærmeste familie, som for det meste er de eneste der synes sådan noget er sødt.
Men det her bliver jeg simpelthen nødt til at dele alligevel. Tjek lige de mini-biceps der! Vi var flade af grin over det billede her og tanken om at hun bare ligger og flexer derinde 😀
IMG_0660Der skal nok komme en stærk lille fitness-baby ud af hende – Like mother like daughter, som man siger. Eller også er det bas-armen der pumper, hun er vel fra Randers (og I så fald, ville hun nok heller ikke have det fra fremmede med de disko-forældre hun har) 😉 hahaha

Ps. Jeg vågnede tidligt i morges til følelsen af det første spark/bevægelse, og har løbende kunne mærke flere i løbet af dagen. Det er ret vildt og pludselig føles det hele bare lidt mere virkeligt <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

IT'S A GIRL