Om at bo i byen, alle elsker at hade

Mine 7 bedste udsalgskup

Normalt er jeg ikke den store udsalgs-haj og gider det faktisk ikke rigtigt. Jeg synes tit det kan være så rodet og uoverskueligt at komme igennem ind til de fine skatte, så jeg plejer som regel at springe let og elegant over januarudsalget.
Om det er fordi mine tanker nu er på vores kommende lille pige, at jeg er blevet mere økonomisk bevidst når jeg shopper til mig selv, eller om det bare er fordi jeg er faldet over nogle lækre basis ting til gode priser ved jeg ikke. Garanteret en god kombination af de to.

Den seneste tid har jeg desværre ikke haft mulighed for at vise jer mine seneste køb, grundet tidspres og at det simpelthen er blevet for mørkt til at tage billeder, når jeg er kommet hjem om aftenen. Men nedenfor har jeg nu samlet mine bedste udsalgskup fra den seneste måned. Så mange fine ting til kun 1.999 kr.!
udsalgskup

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om at bo i byen, alle elsker at hade