Du ved du er i Randers når ...

Happy Valentine’s Day

valentinesHej derude, jeg vil bare lige kort ønske jer en dejlig og solrig valentins søndag, hvis altså I fejrer den tradition. Jeg holder helt og aldeles søndags fri i dag og skal bare hygge med Mark og familien. Jeg købte blomster til mig selv på forskud i går, for at fjerne forventningspresset fra min kære mand, haha. Jeg går ikke så højt op i det (:
Håber dog at I alligevel fejrer kærligheden en lille smule ekstra med dem I har omkring jer i dag. <3

2 kommentarer

 • Signe

  Kæmpe tillykke med din graviditet Emilie! ❤️??? Hvor langt var du henne da du fandt ud af du var gravid? Hvem fortalte du det til? Jeg er selv gravid dog kun hvad man kalder 5+2 og jeg er ved at gå til af glæde men samtidig nervøs for at miste ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Signe, mange tak skal du have 🙂
   Jeg/vi vidste det helt fra starten men ventede med at fortælle det til familie og venner til jul hvor vi havde været til 12 ugers scanning og vidste at alt var ok 🙂

   Stort tillykke til dig også, kan virkelig sætte mig ind i din følelse af bare at ville fortælle det til alt og alle, det er så stort og svært at holde hemmeligt, så lang tid som vi gjorde 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Du ved du er i Randers når ...