TRX Suspension Training Course

Baby Gear

Som værende helt og aldeles grøn på babyområdet, er det virkelig en jungle for mig at navigere rundt i alt det udstyr og ting og sager, vi skal ud at investere i til den lille. Der er virkelig mange ting på de praktiske lister jeg har fundet indtil nu.
I denne uge har min mor og jeg planlagt at gå ud og lure lidt på, hvad de forskellige butikker tilbyder og sondere terrænet.
Indtil nu har jeg dog set mig lidt lun på nogle forskellige ting jeg har fundet online.
baby gear1. Silver Cross Pioneer Duovogn her / 2. Silver Cross Simplicity Autostol her / 3. Mile Stone Babycards her / 4. Leander vugge her / 5. Puslepude fra CamCam her / 6. Flagranke fra CamCam her / 7. Sengerand fra CamCam her.

Jeg har fundet en ret smart kombivogn, som både kan bruges som barnevogn og klapvogn. Derudover kan autostolen fra samme mærke ligeledes monteres på stellet. Det synes jeg er ret smart.
Udover det, er jeg ret vild med Leander Vuggen som både er pæn at kigge på og samtidig stimulerer barnets sanser, balance og motorik. Den kan både hænges i en krog i loftet og hænges op på stativet på billedet. Ret praktisk at kunne flytte rundt sådan (:
Sidst men ikke mindst har jeg fundet en sengerand og puslepude i et rigtig fint mønster, en fin flagranke og de populære Milestone cards, som er ret søde til at følge barnets udvikling med.

Er der nogen af jer der har erfaringer med nogle af de udvalgte ting jeg har fundet?

16 kommentarer

 • Julie

  Hej :-).
  Jeg blev for første gang mor til en lille pige i november måned og tænkte at jeg lige ville dele mine erfaringer med dig <3. Vi havde inden hun kom til verden også købt den flotte Leander vugge – solgte den dog kort til efter da den var ret besværlig at få hende i og ud af. Istedet købte vi en slyngevugge som jeg KLART kan anbefale – den kan hænge i alle dørkarme eller krog i loftet. Derunder er en babynest guldværd – baby kan nemt sove i dobbeltsengen uden fare for at hun får det for varmt eller man kommer til at lægge (det er guld værd at have baby tæt på når man skal amme om natten). Til sidst vil jeg sige – man kan aldrig få for mange stofbleer, omkring 30 stykker er godt at have selvom det lyder voldsomt ;-). Ønsker dig held og lykke med det hele. Knus!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Julie, stort tillykke med din forholdsvis nye titel som mor, det må være stort 🙂

   Mange tak fordi du deler dine erfaringer. Jeg har nu oplevet flere og flere der anbefaler en slyngevugge fremfor en Leander vugge af praktiske årsager, så jeg er virkelig i et dilemma nu 😀 Har også besluttet at vi skal have en babynest, som næsten alle jeg har talt med anbefaler.

   Må hellere gå på rov efter stofbleer så, fornemmer ligesom at det er temmelig rart at have et godt lager.

   Tusind tak skal du have!
   Knus fra Emilie

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea

  Ved ikke om du går op i det. Men da vi sku købe barnevogn og andet baby udstyr valgte vi at gå efter Forbrugerrådet tænk. Da vi ikke ville have vores lille pige skal omgåes kemikalier, og i den sammenhæng vil jeg ik anbefale en Odder barnevogn da de anvender flammehæmmer i deres. Hvilket jeg finder virkelig unødvendigt. Der i mod vinder emmaljunga Big Star suprême testen til fulde, og vi er så glade for den. Og med hensyn til sengerand har der været en situation hvor et barn er blevet kvalt i den da barnet ikke selv ku vende sig væk med hovedet. Så disse vil jeg anbefale først at tage i brug når barnet selv kan vende sig (dvs. Fra ca. 6 mrd) og med vugge kan det blive svært at vende dem til at sove i en tremmerseng når vuggen bliver for lille da de har været vant til at falde i søvn v bevægelse men for nogle er det intet problem

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det kunne godt være man skulle overveje at investere i at købe adgang til Forbrugerrådet Tænk, der er garanteret mange gode råd at få med. Tak for info vedr. barnevogn, brugen af kemikalier er helt sikkert væsentligt at tage til overvejelse.

   Har godt hørt om ulykker med sengerand, så måske en babynest er en bedre løsning, mens barnet er så lille.
   Ja det er nok individuelt mht. søvnrytmer og mønstre, og svært at forudsige – så det er nok bare “learning by doing” 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Hej smukke!
  Her kommer lige en længere smøre fra mig, men jeg tænkte lige jeg ville komme på banen, da jeg tydeligt husker hvor overvældende det til tider kunne være, at tage stilling til alt det praktiske vedr. “operation baby”.
  Vi endte med at købe en barnevogn, fordi vi som udgangspunkt gerne ville have muligheden for, at Oscar kan sove der til han er omkring 3 år. Vi har efterfølgende købt City Eliten, og den er vi rigtig glade for. Når familien engang skal udvides, køber vi liften der passer til, så kan den også fungere som kombivogn, og er noget lettere at have med i bilen.
  Vi købte barnevogn fra Emaljunga, som har klapvognshjulene du nævner, og dem har vi været super glade for. De kører rigtig nok ikke særlig godt når der er meget sne, men de er guld værd når man zig-zagger sig igennem byen og på diverse fortove. Jeg er desuden glad for funktionen når Eddie skal luftes, og i andre situationer som kræver manøvrer med én hånd 😉 Men det er selvfølgelig en smagssag!
  Vi købte Leander Vuggen med stativ, da vores gipslofter ikke kan bære den. Planen var, at det skulle være Oscars seng det første halve års tid, men den hænger ret lavt på stativet, (og da det desuden ikke er super let at få baby lagt fra sig pga. snorene) så vi måtte desværre opgive den ide – det blev simpelthen for hårdt for ryggen at løfte ham op og putte ham igen i løbet af natten. Men han har brugt den inde i stuen, og der har vi været glade for den. Vi har dog solgt den, da vi hellere vil finde en anden løsning næste gang, evt. en slyngevugge?
  Vi har både sengerand og puslepude fra Cam Cam. Jeg er vild med deres fine mønstre og kvaliteter, også i sengetøj og tæpper. Puslepuden er super god, jeg er dog ikke helt sikker på, at jeg ville købe sengeranden igen, da den er svær at få til at sidde pænt på sengen. Jeg ved ikke om det er fordi den er ret tynd, eller hvad det er der gør det, men det fungerer ihvertfald ikke helt optimalt for os.

  Det var som sagt lige en del overvejelser herfra, jeg håber du kan bruge lidt, og resten kan du bare sortere fra 🙂

  Knus, og endnu engang stort tillykke fra os!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej søde 🙂 Tusind tak fordi du skriver. Det er guld værd at høre andre familiers erfaringer med alt det her baby-hurlumhej, inden man går ud og får lavet en masse store fejlkøb 😀

   Jeg har faktisk netop fået en besked fra en anden mor, der også anbefaler en slyngevugge i stedet for. Jeg må nok også hellere undersøge om vores loft kan holde til at have en Leander løsthængende, inden vi går ud og investerer i en. Men tænker også at den ville kunne fungere fint i stuen. Må lige lure lidt mere på de forskellige 🙂

   Er også lige blevet tippet om samme udfordring med CamCam sengeranden, så den er helt sikkert også værd at tage op til genovervejelse, til trods for det virkelig fine mønster 🙂

   Tak for at dele smukke, super brugbart!
   Og tusind tak skal I have, håber at I alle har det skønt 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Der er mange kombivogne som ikke har ret langt liggemål. Altså vokser barnet hurtigere ud af den. Jeg har haft odder barnevogne på x stream stel til alle mine og den har vi virkelig været glade for.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Anne,
   Ja det er selvfølgelig også ret væsentligt at tage højde for, hvor længe man rent faktisk vil kunne bruge en kombivogn, hvis den har et relativ kort liggemål. Så ender man jo alligevel med at skulle ud at investere i to stk. inden for kort tid 😀
   Tusind tak fordi du deler din erfaring!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kia

  I Randers kommune skal du ikke selv have barnevogn med i institutionerne

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Kia,
   Dejligt nyhed at den ordning eksisterer i Randers, så man slipper for at tænke på det.

   Ja de er også fine Odder barnevognene, dem har jeg godt set 🙂
   Åh så mange overvejelser! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke

  Ang barnevogn. Jeg og flere veninder blev frarådet at købe en barnevogn med de små hjul foran. Jeg har selv haft en og de køre bestemt ikke godt når der er snevejr, i skoven og specielt ikke i Randers midtby med de sten

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Frederikke,
   Jeg var ellers overbevist om at de små forhjul ville være praktiske til f.eks. bykørsel, men måske ikke Randers midtbys bumlede gader. Tror måske hjulene kan indstilles til at være stationære også, men vil lige ind at lure på sådan en City Elite sag du anbefaler. Ville bare være træt af at skulle købe både barnevogn og klapvogn, når nu de findes som to-i-en, hvilket jeg synes er ret smart.
   Men mange tak for at give rådet videre 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frederikke

   Man kan også købe en lift med til City elite klapvognen, så der får du også 2 i én

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Aaaarh, hvor smart 🙂
   Har været inde at lure på den nu, den ser også vildt smart og praktisk ud.

   Tusind tak skal du ha’, det er jeg glad for at du synes 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eline V.

  Hey søde Emilie 🙂
  I forlængelse af diskussion med min gravide veninde, kom vi frem til at kombivogne ikke altid er “godkendte” og må medbringes i institutionerne. Det er vidst noget med, at vognene, set fra institutionens side ikke er ligeså sikre som de reelle barnevogne, fordi barnet ikke kan spændes fast på samme måde under lur. Det er dog også op til hver enkelt institution at bestemme, hvorvidt kombivognene må medbringes. En jungle, i know, men ikke desto mindre, er det en ret vigtig ting at vide, inden man smider en god sjat penge efter en vogn 🙂
  Endnu engang tillykke, du ser smuk ud!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej søde!
   Hmmm, det var måske væsentligt at tage højde for, det er jo trods alt lidt af en investering at gøre sig 🙂 Jeg var slet ikke klar over at der også skulle tages hensyn til institutionernes regler og forbehold, så tak for det. God lille reminder!

   Og tusind tak, det var virkelig sødt sagt 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TRX Suspension Training Course