Baby Gear

Workspace Inspiration

Jeg er så magelig indrettet at meget af mit arbejde med klienter, blogskriverier og skolerelaterede opgaver pt. foregår fra sofaen og kun en sjælden gang sidder jeg ved vores spisebord for at få mere lys. Men jeg kunne nu godt drømme om et lille arbejdshjørne eller kontor om man vil, hvor jeg kan samle alle mine ting og ikke behøver at rydde op hele tiden for at gøre plads til næste måltid eller lignende.

I den forbindelse har jeg søgt lidt inspiration på pinterest og fundet en masse gode ideer til hvordan et lille hyggeligt inspirations-hjørne kan indrettes. Jeg har planer om så småt at gå i gang i denne weekend, hvis tiden bliver til det og vil selvfølgelig vise jer et billede af resultatet, når jeg er færdig.
Work space

2 kommentarer

 • Mia Duus

  Hejsa

  Kan du fortælle mig, hvor stolen er fra på billede nummer 2 i højre kolonne.. Der hvor der er et træbord og rundt spejl over bordet..

  Mange hilsner

  Mia

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Mia,

   Jeg ville ønske at jeg kunne give dig et præcis svar, men jeg ved det desværre ikke. I så fald havde jeg højst sandsynligt også selv investeret i den, for den er virkelig fin 🙂

   Hilsen Emilie

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Baby Gear