eBay tip: Cotton Linen Cushion Covers

11 ting jeg indtil videre har lært i min graviditet

image1 (2)Jeg sidder nu her i slutningen af min sjette graviditets måned og er begyndt at reflektere en lille smule over nogle af de mange nye ting, jeg har erfaret indtil videre. I kan læse dem her:

1. Min mave er pludselig blevet allemands eje, og folk finder det meget naturligt at klappe/ae mig på maven. Jeg har heldigvis ikke noget imod det, men synes bare det er hyggeligt.
2. “Graviditetshjernen” sætter overraskende hurtigt ind. Har aldrig oplevet mig selv så glemsom og klodset som nu.
3. Baby-spark kan i starten let forveksles med luft i tarmene. De små bobler mange mødre beskriver som fantastiske, minder for mig mest af alt om en prut der er på vej ud gennem systemet.
4. Når de “rigtige” spark kommer, er det den vildeste fornemmelse og det er endnu mere fantastisk når ens nærmeste også får lov at mærke sparkene uden på maven.
5. Andre mødre er mega søde til at dele tips og erfaringer, hvilket er guld værd. Tak.
6. Det er virkelig svært at holde sit babynavn hemmeligt.
7. Hvis du ikke lige tænker dig om, kan du hurtigt bruge mere end titusinde bobs på et firehjulet køretøj (uden motor vel at mærke!!)
8. Folk kan kærligt opfatte dig som værende mindre medgørlig og insisterer på at løfte tunge ting for dig, også ret tidligt i graviditeten. Lidt pudsigt når jeg til dagligt løfter adskellige 20 kilos vægtskiver på plads i træningscenteret uden problemer.
9. Fra dag ét har min blære været på total overarbejde og sommetider overvejer jeg at blive siddende derude fordi jeg ved at der går lige præcis 10 min. inden jeg skal tisse igen.
10. Tiden flyver afsted fra du begynder at kunne se om mærke maven vokse. I dag er der, i følge min app, allerede overstået 58,2% af graviditeten.
11. Det er fantastisk at være gravid og jeg kan formentlig takke mig selv og mine gener for ikke at have oplevet den mindste kvalme, smerte eller andre gener endnu (7-9-13). Det siger min jordemoder i hvert fald.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

eBay tip: Cotton Linen Cushion Covers