Klient Resultater: Anne-Kathrine Stenbæk

Gravid Yoga

IMG_8100Hej søde læsere, jeg vil lige dele et tip med jer om noget helt særligt som jeg er gået hen og er blevet super glad for, nemlig Gravid Yoga.
Jeg har dyrket en del hatha og vinyasa yoga inden min graviditet, og havde et stort ønske om at kunne fortsætte med dette under graviditeten også. Rent timing mæssigt faldt det perfekt i hak med at Sally Bøye, som underviser i forskellige typer Yoga startede et hold op særligt for gravide lige da jeg var gået ind i min 14. graviditetsuge, hvorfra man kan deltage på holdet.
Yogaen foregår i hendes hyggelige lille studie TitaliYoga på Lille Voldgade 9 i Randers Midtby.
I aften afsluttes holdet jeg har gået på efter 8 dybe, lærerige og afslappende ugers yoga og jeg må sige at det har været virkelig givende for mig. Selvom man ikke har dyrket yoga tidligere, kan man sagtens være med og man vil garanti gå fra timerne med en rolig og afslappende fornemmelse i hele kroppen og med en dybere forbindelse ind til sin lille baby i maven. Så hermed en personlig anbefaling fra mig til andre gravide om at deltage på et af Sally’s gravid forløb. Næste forløb starter allerede på tirsdag d. 8. marts, hvor jeg endnu en gang har tilmeldt mig, fordi jeg bare ikke kan få nok og synes det er fantastisk at kombinere med min daglige styrketræning og motion 🙂
I kan læse mere om TitaliYoga på facebooksiden her og tilmelde jer næste forløb her.
assisted yogaIMG_8105plankeBillederne her blev taget i weekenden og skal bruges til TitaliYoga’s nye hjemmeside, som lige nu er under ombygning, men snart går i luften 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Klient Resultater: Anne-Kathrine Stenbæk