The couch has arrived

Great places to eat in Soho, London

Som jeg lovede, kommer her en mini-guide med mine anbefalinger til virkelig gode spisesteder omkring Soho i London. Jeg håber at I kan lade jer inspirere, hvis I har en London-tur i sigte 🙂

Caffé Nero
En hyggelig italiensk café-kæde som du finder rigtig mange steder rundt i London. Caféen på Frith Street er dog i særdeleshed hyggelig og et oplagt sted at nyde en varm kop kaffe og en snack/kage mens man kan iagttage livet og de mange mennesker der passere dig.
Adresse: 43 Frith St, London W1V 5TE, UK
collageThe Breakfast Club
Lillebitte hyggeligt spisested, som har modtaget adskellige priser for deres gode mad. Der er derfor ALTID lang kø fra morgen til middag. De serverer dog også en ekseptionel god burger og andre lækre ting, så det kan anbefales at spise der om aftenen, hvor det er noget lettere at få bord. De serverer deres populære morgenmadspandekager hele dagen. 
Adresse: 33 D?Arblay Street, London W1F 8EU, UK

collageMilkbar
En lille hyggelig kaffe-bobbel i Soho, som servere super lækker morgenmad i store portioner. Perfekt sted at starte dagen med for en sen morgenmad eller brunch. Meget venlig betjening.
Adresse: 3 Bateman Street, Soho London, W1D 4AG, UK
collageChotto Matte
En aften på Chotto Matte vil give dig en oplevelse du med garanti får lyst til at gentage. Her får du en blanding af det moderne bymiljø, fantastiske smagsoplevelser og kvalitet på både service og mad. Det er samtidig en restaurant der går op i hvor maden kommer fra og hvordan den er produceret. Dvs. alle deres ingredienser er naturlige og lokalt produceret og uden kunstige smagsstoffer. 
Virkelig virkelig godt til prisen. Det er svært at få bord, så bestil gerne i god tid.
Adresse: 11 – 13 Frith St, London W1D 4RB, UK
collageCinnabon
Hvis du er til kanelsnegle er Cinnabon klart et besøg værd. Lune, friskbagte kanelsnegle i alle mulige afskygninger. Den traditionelle kanelsnegl og den med nutella er et must try! Den lille shop ligger lige ved Piccadilly Circus.
Adresse: 7 – 14 Coventry Street, London, W1D 7DH, UK
IMG_1806 (1)Honest Burgers
Gode burgere, lige som de skal være.
Adresse: 4a Meard Street, London W1F 0EF, UK
IMG_1907

2 kommentarer

 • Caroline

  Hej Emilie 🙂

  Jeg skal til London i påsken, og står derfor og skal til at pakke min kuffert om lidt! Kunne være super fedt, hvis du kunne lave en pakkeguide til storbyferie. Selvfølgelig vil man gerne være praktisk (man går jo en del) men må gerne være med style 😉
  En ret last minute forespørgsel, men ellers kunne den jo bruges i fremtiden!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Caroline,
   Hvor dejligt med en påsketur til London, glæd dig 🙂
   Jeg havde faktisk forberedt en lille praktisk guide til netop samme formål, jeg har bare ikke haft tid til at færdiggøre indlægget endnu, men jeg skal gøre en ihærdig indsats for, at nå at få det online inden de næste par dage, så du forhåbentlig kan nå at få gavn af det 🙂

   De bedste hilsner fra Emilie

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The couch has arrived