Sky High Ambitions

City Diaries by H&M

Jeg følte mig øjeblikkeligt top-inspireret, da jeg så H&M’s nye farverige forårskollektion “City Diaries”, som lige er lanceret.

Jeg har netop bestilt 14 dages ferie til Cuba i slutningen af næste måned, som skal udgøre vores sidste børnefri-ferie, og dertil synes jeg bare alle de her farver er et must at have med i kufferten. Jeg har allerede bestilt et par ting fra kollektionen, deriblandt den røde, off-shoulder kjole. Jeg har samlet nogle af mine favoritter i kollagen nedenfor, hvad synes I om de klare farver, levende print og det udtryksfulde tilbehør?
h&M

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sky High Ambitions