One to Follow: Revie Jane

Travel Light

Jeg har på opfordring samlet mine 12 bedste tips til, hvad du skal have med i din håndbagage, hvis du er så heldig at have en forlænget weekend henover påsken i en af europas flotte storbyer. Jeg har ofte selv en ret stor udfordring med at få plads til alt det jeg shopper, når jeg er afsted, men hvis bare man rejser med et absolut minimum, er det alligevel som regel til at finde plads. Derudover går det hele bare lidt mere let, når du ikke skal stå i evigheder og vente på at tjekke en stor bagage ind og efterfølgende vente på den ved bagagebåndet. Nedenfor får du et indblik i, hvad jeg rejste med til vores 3 dage i London for et par uger siden.
travel light11. Med en håndbagage på hjul er du bare mere handy end hvis du skal slæbe en stor weekendtaske over skulderen. Sørg for at anskaf dig en trolly der passer til standard målene for en carry-on lugggage. 
2.
Med et par klassiske sorte jeans, går du aldrig forkert i byen og du vil med stor sandsynlighed kunne matche dem med noget af alt det nye tøj du garanteret køber, som du dermed kan bruge de næste par dage.
3.
Samme princip gælder for en almindelig sort læderjakke, som du også kan sætte sammen med stort set alt. 
4.
Jeg medbringer altid et tørklæde. Enten et stort et i uld, hvis jeg rejser i de kolde måneder eller et let et i sommermåneder, som hurtigt kan komme ned i tasken, hvis det bliver for varmt. Derudover er det guld værd at have med i flyveren, hvor jeg næsten altid synes der er koldt. 
5.
Et par t-shirts, så du har lidt at skifte med indtil du har fået købt en masse lækkert nyt tøj. 
6. 
På en storbyferie bliver der som oftest travet nogle kilometer, så godt fodtøj er værd at prioritere. Så lad de høje støvler blive hjemme og hop i et par sneaks, som du kan holde ud til at gå i hele dagen. Dine fødder vil takke dig!
7. Med din mobiltelefon og en selfie-stang, er du sikret at få omgivelserne med på jeres billeder sammen, når I skal foreviges foran Eiffeltårnet, Berlinmuren eller på Ramblaen.
8. En jævnt stor håndtaske som bl.a. skal kunne rumme din toilettaske og din computer, hvis du har sådan en med, sådan at du ikke skal til at rode efter det i kufferten ved check-in i lufthavnen. Hvis man bruger et større kamera som eksempelvis et spejlrefleks, er det også rart at kunne have plads til det og det mest nødvendige når man er på farten.
9. Rejser du udenfor Danmarks grænser er det selvfølgelig vigtigt at medbringe dit pas og eventuelle rejsedokumenter eller kort over jeres destination.
10. Pung og dankort. Hvis du har en stor shoppe-ferie forude kan det i øvrigt være en god idé at informere din bank om at du tager på ferie, således at de ikke pludselig spærre dit kort pga. mange høje beløb i en anden valutakurs.
11. Solbriller – always travel in style!
12. Jeg medbringer altid min kalender, når jeg er ude at rejse. Så kan jeg på den måde notere, hvad vi planlægger at gøre eller hvad vi har oplevet på de pågældende dage – og ja, jeg er den type der stadig bruger papirskalender og til hverdag ikke aner hvad jeg skal hvornår, hvis jeg ikke har den med mig.

Er der mon noget jeg har glemt? Eller er der noget andet som I altid husker, må I meget gerne give tippet videre i kommentarfeltet 🙂
IMG_2196IMG_2208IMG_2209

4 kommentarer

 • Malene

  Hej Emilie.
  jeg er så heldig at have en weekendtur til London inden længe, og er nysgerrig efter hvad du gør mht. at pakke toiletsager og makeup, der er jo en grænse for hvor meget væske du må have med i håndbagage 🙂
  og vi rejser kun med håndbagage når vi skal afsted, så vi slipper for at tjekke bagage ind og vente på den når vi lander 🙂

  -Malene

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Malene 🙂
   Hvor dejligt! Du skal bare sørge for at de ting du tager med ikke er i beholdere over 100 ml. – og et godt tip er at have det i poser hjemmefra, så du ikke skal stå og sortere det i lufthavnen 🙂

   Rigtig god tur 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Hej Emilie ☺️

  Tusind tak for guiden

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Caroline,
   Fedt at du nåede at få gavn af min lille guide og skønt at høre at I havde en dejlig tur, trods lidt dryp 🙂

   De bedste hilsner fra Emilie

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

One to Follow: Revie Jane