Burger-Bumps

Countdown Calender

countdown calenderDe 100 dages nedtælling til terminsdatoen er igangsat og jeg har i den forbindelse lavet en sød lille kalender som jeg hver morgen sætter et lille kryds på, for at holde overblikket over hvor mange dage vi har til at få styr på de sidste forberedelser inden babys ankomst.
I kan se eller gense min laaange baby checkliste i indlægget her, hvis I har lyst.
I dag skulle vi ha’ været til 3D/4D scanning og jeg var ved at sprænge af spænding i håbet om at vi kunne få lov til at se et glimt af det lille babyfjæs, men det er netop lige blevet rykket til næste uge pga. sygdom på graviditetsklinikken … Glæder, glæder, glæder mig til onsdag nu!
collage

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Burger-Bumps