Klient Resultater: Maiken Bruhn

10 ting du (måske) ikke vidste om mig

1. Jeg synes folk der konsekvent skal slikke på deres fingre, hver gang de bladre en side i en avis er lidt ulækre. Hvor tørre grabber kan du lige ha’? og har du overvejet hvor mange klamme bakterier du tager med ind i din mund hver gang?…
giphy (1)2. Mine veninder og jeg opdigter tit nye identiteter når vi går i byen udenbys. Vi har været alt lige fra sexologer og lesbiske til vinduespudsere og curlingspillere.
giphy3. Jeg kan ikke udstå folk der behandler tjenere skidt. F.eks. hvis de knipser for at få opmærksomhed eller taler nedladende hvis der er sket en fejl. Det er bare dårlig stil.
giphy (6)4. Til gengæld kan jeg absolut heller ikke fordrage når folk ansat i et servicefag, ikke magter at gøre deres arbejde til en god oplevelse – både for dem selv og kunden. Tag jer nu sammen og få en god dag!
giphy (7)5. Hvis jeg kunne købe et talent, ville det højst sandsynligt være en flot sangstemme. I ved den slags der får folk til at græde – det gad jeg godt.
giphy (4)6. Jeg synes spansk er det mest sexede sprog i verden og jeg drømmer om at kunne tale det flydende engang. Og det må i øvrigt gerne være Enrique Iglesias der skal lære mig det. Spansk som studieretning i gymnasiet gjorde det bare ikke helt for mig …
gracias7. Jeg er pt. skidebange for at skulle føde et barn inden længe.
giphy (5) scared8. Jeg elsker at modbevise folk i ting de siger ikke kan lade sig gøre. Hvor er det bare tilfredsstillende på en eller anden rar måde. S A T I S F A C T I O N !!
giphy (5)9. Når jeg bliver meget presset rent fysisk under træning kan mit sprog skifte fra “Søde, høflige Emilie” til “2Pac med job som havnearbejder” på et split sekund. Mine kollegaer i Fitness Studiet mobber mig lidt med det og synes tilsyneladende at det kan være ret underholdende at overvære mine bentræninger af samme årsag.
giphy (5) 2pac10. Hvis jeg ikke lavede hvad jeg gør i dag, ville jeg gerne ha’ været en mega blæret house-DJ.
giphy (5) dj

2 kommentarer

 • Pernille

  Elsker det her indlæg! Sjovt at høre at der er 2 sider af sådan en smuk pige som dig

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Haha, det er jeg glad for Pernille 😀
   Der er så mange sider af mig I slet ikke har set eller læst om endnu – måske åbner jeg mere op for posen igen på et andet tidspunkt 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Klient Resultater: Maiken Bruhn