Real Techniques Powder Brush

New Blog Design

Den opmærksomme læser har måske bemærket at bloggen henover weekenden har skiftet layout og design. Jeg er ikke helt i mål endnu og mangler blandt andet at få min søgefunktion sat op igen og en række andre små justeringer, men jeg arbejder på højtryk for at få det til at se ud som jeg gerne vil. Hvad synes I om det indtil nu? Det vil gøre mig rigtig glad, hvis I vil give noget feedback på designet og brugervenligheden – er der noget i savner eller pludselig ikke kan finde? Hvis I læser bloggen på en mobilenhed, skulle designet nu også være mere kompatibelt herpå.
Jeg håber I bliver lige så glade for det som jeg er. Jeg får i hvert fald selv en lille smule flashback til, da jeg som 10-årig fik overtalt mine forældre til at male væggene på mit børneværelse lyselilla. I det øjeblik fik jeg bare ti gange mere lyst til at bruge tid på mit værelse – og i dag kan man vel egentlig godt betragte min blog som mit værelse, hvor jeg inviterer alle mine virtuelle-veninder med på besøg 🙂
IMG_2547IMG_2549Min dag i dag er startet med et besøg hos min jordemor, som kunne bekræfte at mini vokser og bevæger sig som hun skal. Derefter har jeg fået ryddet op, fikset vasketøj og gjort lidt rent.
Resten af min dag skal bruges på hjemmearbejde inden jeg har klienter og samtaler i centeret i aften.
Jeg har bl.a. en masse mails der skal besvares, en eksamensopgave der skal skrives færdig til i morgen, og klargøre en lækker konkurrence til jer, som kommer online i denne uge.
Det hele kommer til at forgå fra sofaen, med et varmt tæppe og Gandhi på P3, som desværre stopper efter denne uge. Det er jeg lidt træt af, for jeg synes virkelig at Christian Fuhlendorff og David Mandel de seneste to år har leveret et ret fantastisk radio-program, som jeg kommer til at savne, når jeg pendler eller hygger derhjemme ..
Kan I ha’ en skøn dag!

7 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Real Techniques Powder Brush