Klient Resultater: Camilla Stabell

Ibiza is calling

ibiza is calling1
Min nedtælling er startet. Om 7 dage venter der en lille kærlighedstur til Ibiza, bare Mark og jeg inden babys ankomst.

Oprindeligt havde jeg foræret Mark en rejse til Cuba i fødselsdagsgave i sidste måned, som vi skulle have været på her i starten af maj, men for en uges tid siden, fik jeg så en mail fra rejseselskabet om at jeg havde fået rejseforbud og at de ikke ville tillade mig at rejse til Sydamerika pga. risko for smitte med Zika-virus. Zika-virus kan være særligt skadeligt og give misdannelser hos et ufødt barn, hvis en gravid bliver smittet, så selvom jeg var ret utilfreds over ikke at få lov til at rejse, når nu det var noget vi begge havde nået at gå og se frem til længe, var der naturligvis ingen af os der ønskede at løbe den risiko for vores barn. Så Cuba må vente til den lille er stor nok til at komme med os.

Vi synes begge to at det er på sin plads at nå lidt alene-kvalitetstid inden to for alvor bliver til tre, så jeg fik hurtigt ombooket og bestilt en uge til vores “stamsted” Ibiza, i stedet for. De kommende bedsteforældre var også mere trygge ved at lade os rejse afsted i lidt kortere tid og lidt mindre langt væk, så tæt på terminsdatoen, så alle er glade og nu glæder jeg mig bare helt vildt til på torsdag og til at få noget sol på min lille tykke mave 🙂

4 kommentarer

 • Emmalie

  Hej Emilie 😀
  Nu kikker jeg ind på din skønne blog engang imellem og har gjort det i et par år efterhånden – blir aldrig skuffet, du laver nogle dejlige indlæg!
  Min kæreste og jeg skal til at planlægge vores sommerferie og vi er meget interesseret i Ibiza! Da jeg ved i har været afsted nogle gange, kunne jeg virkelig godt tænke mig at høre lidt omkring hvor du vil anbefale og bo osv.?

  Hilsen Emmalie 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Emmalie 🙂
   Hvor er det dejligt at høre at du har fulgt med så længe, tak for det!

   Ja jeg kender efterhånden Ibiza ret godt kan man sige, så jeg påtænker faktisk at lave en lille guide nu her når jeg kommer hjem igen. Både ift. hvor jeg vil anbefale at man bor hvis man er på kæresteferie, partyferie eller noget helt andet. Det er næsten for dårligt at jeg ikke har gjort det endnu.. Jeg skal nok snige nogle tips ind om alt muligt andet også, så hold lige øje herinde og glæd dig, hvis feriedestinationen ender med at blive Ibiza, det er den skønneste ø!

   Knus fra Emilie

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emmalie

   Det vil jeg glæde mig rigtig meget til, tak fordi du vil bruge tid på min forespørgsel 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det kan du tro jeg vil 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Klient Resultater: Camilla Stabell